szombat, június 15

Társasházi növénypályázat

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Beadási határidő: 2019. március 25. 00:00

Tisztelt Újpesti Lakóközösségek!

Újpest Önkormányzata a kerület társasházainak, lakás-szövetkezeteinek és egyéb lakóközösségeinek a tulajdonukban álló lakóingatlan közös használatú területeinek szépítése érdekében 2019 évben növényeket és kertgondozáshoz szükséges anyagokat (cserjéket, évelő növényeket, fűmagot) bocsát ingyenesen rendelkezésre.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az akcióhoz kapcsolódó munkálatokat – kiültetés, belocsolás stb. – az igénylőknek kell elvégezniük, és a terület további gondozása, az esetlegesen szükséges metszés, locsolás, az elültetett növények helyének gyommentesen tartása stb. szintén elvárt feladat.

Igényelhető anyag:
fűmag

Az igényelhető növények jegyzéke

Cserjék:

 1. fagyal
 2. gyöngyvessző
 3. hóbogyó
 4. kékszáll
 5. rózsalonc

Talajtakaró növények, évelők:

 1. bőrlevél
 2. csenkesz
 3. kúszó madárbirs
 4. levendula
 5. törpe lonc

Az igényléshez szükséges nyomtatvány rendelkezésre áll a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (1042 Budapest, István út 15.), valamint ügyfélfogadási időben a Városüzemeltetési Főosztályon (1042 Budapest, István út 14. fszt. 18.) illetve honlapunkon (a kiírás: http://ujpest.hu/hivatal_palyazatok/619, a nyomtatvány: http://ujpest.hu/hivatal_palyazatok/619#letoltheto_dokumentumok) megtalálható, kinyomtatás kitölthető.

A kitöltött nyomtatványt legkésőbb 2019. március 25-én az alábbi módon juttathatják el hozzánk:

 • személyesen átadható a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (1042 Budapest, István út 15.), illetve ügyfélfogadási időben a Városüzemeltetési Főosztályon (1042 Budapest, István út 14. fszt. 18.)
 • postai úton beküldhető a Budapest Főváros IV. Kerület Újpest Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Főosztály Városüzemeltetési és Környezetvédelmi Osztály – 1041 Budapest, István út 14. – címre
 • elektronikusan megküldhető Földházi Júlia számára a noveny@ujpest.hu e-mail címre.

Kérjük, hogy a gyors elérhetőség érdekében az igénylőlapot szíveskedjenek pontosan kitölteni, különösen ügyeljenek arra, hogy kapcsolattartójuk telefonszáma szerepeljen az adatok között. A kért növények és az egyéb termékek kiosztásának időpontja a helyben szokásos módon meghirdetésre kerül (várhatóan 2019 áprilisában).

A növények és egyéb termékek átadása 2019 áprilisa elején lezajlik. Az átadás pontos időpontjának egyeztetése a pályázat elbírálását követően, a pályázó lakóközösség által megjelölt átvevő személlyel, telefonon vagy elektronikus levélben történik meg. További kérdéseikkel szíveskedjenek Földházi Júlia parkügyi ügyintézőt keresni (tel.: 231-3101/144).

Újpest Önkormányzata

Pályázati kiírás megnyitás (pdf)

Pályázati adatlap megnyitás (docx)

Megosztás.
Megszakítás