szombat, december 2

rtesítés a 7. számú, Megyer Kertváros KÉSZ módosítás elkészített anyagainak partnerségi véleményezhetőségéről

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Értesítés a 7. számú, Megyer Kertváros KÉSZ módosítás elkészített anyagainak
partnerségi véleményezhetőségéről

 

 

Ezúton értesítem a tisztelt lakosságot, hogy az Önkormányzat elkészíttette a hatályos, helyi településrendezési eszköz módostás tervdokumentációját a Fóti út – Fiumei út – Julianus barát utca – Váci út által határolt tömb területére.

 

A Képviselő-testület a 180/2023.(IX.28.) határozatával a partnerségi és a közigazgatási véleményeztetésére felhatalmazást megadta a 7. számú, Megyer Kertváros Városszerkezeti egység KÉSZ módosítására a Fóti út – Fiumei út – Julianus barát utca – Váci út által határolt tömb területére vonatkozóan.

A módosítás célja olyan telekhatár-rendezéssel kapcsolatos önkormányzati döntés meghozatala, amely lehetővé teszi a szabályozási környezet módosítását, annak érdekében, hogy a jelenlegihez képest rugalmasabb telekhatár-rendezési lehetőségeket biztosítson a tömbön belül. A módosításhoz az ingatlanokra vonatkozó építési övezetek egyéb beépítési paramétereinek változtatása nem szükséges, többlet építésre nem ad lehetőséget a KÉSZ módosítása.

 

A véleményeztetésre bocsájtott tervdokumentáció a honlapunkról az alábbi címen érhető el:

https://ujpest.hu/wp-content/uploads/2023/10/Ujpest_Megyer_KESZ_mod_I_utem.pdf

 

Értesítjük az érdeklődő újpesti lakosokat, a partnereket, hogy az elkészült, véleményeztetésre bocsájtott KÉSZ módosítás tervanyagát 2023. november 15-ig lehet véleményezni. Véleményüket, észrevételeiket a foepitesz.iroda@ujpest.hu e-mail, illetve a 1041 Budapest István út 15. Főépítészi Iroda postai címen várjuk.

Az ügyben 2023. november 8. (szerda) 17.00 órától 1042 Budapest István út 15. III. emeleti tárgyalójában kerül megtartásra a tervismertető fórum, melyre várjuk az érdeklődőket.

 

 

 

Déri Tibor
polgármester

Megosztás.
Megszakítás