kedd, július 16

Pályázati felhívás ingatlan bérbeadására – IV. kerület Üdülő sor 3.

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Beadási határidő: 2020. január 31. 00:00

Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzat pályázati úton bérbe kívánja adni a IV. kerület Üdülő sor 3. szám alatti mellékelt térképen jelölt ingatlan együttest.

IV. kerület Üdülő sor 3.

A pályázható tevékenységi kör(ök):

Szabadidős, rekreációs tevékenységeknek otthont adó ingatlanegyüttes üzemeltetése.

A pályázat nyilvános, amelyben részt vehet bármely, a Magyarország területén bejegyzett jogi személy, jogi személyiség nélküli szervezet, illetve természetes személy.

Ajánlatot leadni kizárólag ÍRÁSBAN, név és telefonszám megadásával legkésőbb 2020. január 31-ig lehet Vagyongazdálkodási Osztály István út 14. fszt. 3-as irodában.

Az ingatlan kerítéssel körülhatárolt területe 11.000 m2 , a víz és csatorna közművek közvetlen hálózati csatlakozásai az ingatlanon megtalálhatóak. Villamos áram csatlakozási lehetőség az ingatlanon megtalálható, mérőóra felszerelése szükséges. A körülhatárolt terület érinti a 76491/4, 76491/5, 76491/6, 76491/9, 76493, 76495 helyrajzi számú ingatlanokat.

Az ajánlattevő elfogadja, hogy a nevezett ingatlan együttes
– bérleti ideje: 10 év, mely jelentős beruházás vállalása esetén opcionálisan 5 évvel meghosszabbítható,
– a megtekintett állapotban vehető bérbe,
– a bérleti díj minden évben az előző évi infláció mértékével emelkedik,
– a Duna parton, ártéri területen fekszik, árvíz esetén az árvíz elleni védekezés és az árvíz következményeinek helyreállítása a Bérlő feladata,
– folyamatos őrzését/felügyeletét a Bérlő vállalja,
– a Bérlő feladata az ingatlanon található növényzet (fák, cserjék és füves terület) szakszerű ápolása.

A helyszín bejárásra 2020. januárban csütörtöki napokban van lehetőség. Az ingatlan megtekintéséhez szükséges időpont-egyeztetés és a háttérdokumentumokkal kapcsolatosan kérjük, keressék Cserháti Gábort a 1042 Budapest, István út fszt 3-as irodában, 231-3101/374 telefonszámon vagy a cserhatig@ujpest.hu email címen. A kérdéseket és észrevételeket 2020. január 20-ig várjuk.

Az ajánlatnak tartalmaznia kell:
– a megajánlott kezdő bérleti díjat [,-Ft + ÁFA/év] formában,
– a tervezett működés bemutatását, üzleti tervet,
– az ingatlanon tervezett értéknövelő beruházások bemutatását (helyszínrajzokkal, látványtervekkel) és azok ütemezését, ezzel összefüggésben az esetleges +5 bérleti időszak kiterjesztési opcióra való igény bejelentését.

Kiíró felhívja a T. Pályázók figyelmét arra, hogy a bírálat során előnyt élvez az Újpest lakosságának széles köre által igénybe vehető rekreációs szolgáltatások biztosítása, ilyen a területen korábban engedély nélkül üzemeltetett strand illetve medence korszerűsítése, továbbá ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásokkal, illetve programokkal kapcsolatosan az önkormányzattal való szoros együttműködést.

Budapest, 2019 december 5.

Pályázati felhívás és térkép megnyitás (pdf)

Megosztás.
Megszakítás