kedd, március 28

Hirdetmény a Kulturális Örökség Napjai 2021. rendezvénnyel kapcsolatban

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tisztelt Újpesti Műemléképület Tulajdonos!

 

A Kulturális Örökség Napjai 2021. rendezvénnyel kapcsolatban ezúton szeretném felhíni figyelmét a programsorozatban történő részvétel lehetőségével kapcsolatban. Ehhez kérem olvassa el a Miniszterelnökség és a LECHNER Tudásközpont felhívását és tájékoztatóját.

 

Kérem a dokumentumok tartalmát megismerve a kezelésében, tulajdonában lévő ingatlannal/ingatlanokkal kapcsolatban fontolja meg a felhívásban és tájékoztatóban foglaltakat, és amennyiben úgy dönt(enek), hogy azon a műemlék épületükkel részt kíván(nak) venni, úgy arról a Főépítészi Irodát a foepitesz.iroda@ujpest.hu email címen tájékoztatni szíveskedjen(ek). A helyi sajtóban történő megjelenéshez Önkormányzatunk készséggel nyújt segítséget, illetve kérem jelezni szíveskedjen(ek), ha valamilyen egyéb segítséget kér(nek(, lehetőségeinkhez igazodva megpróbálunk segítséget nyújtani Ön(ök)nek.

 

Amennyiben úgy dönt(enek), hogy a felhívásnak eleget téve a műemléket megnyitják, akkor a program szervezéséhez sok erőt, a nyílt napokhoz sok sikert kívánok.

Megosztás.
Megszakítás