péntek, május 24

Felhívás – beiskolázási támogatás kérelmezhető

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata Képviselő-testületének a szociális rászorultságtól függő pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról szóló 15/2022. (IV. 27.) önkormányzati rendelete alapján beiskolázási támogatás kérelmezhető, melynek összege gyermekenként 15 000 Ft.

A támogatás megállapítása iránt kérelmet nyújthat be szeptember 30. napjáig az a szülő, akinek a családjában az egy főre jutó havi nettó jövedelem nem haladja meg

a) 2 fős család esetében a 119 700 Ft-ot,
b) 3 vagy ennél több fős család esetében a 99 750 Ft-ot.

Részükre formanyomtatvány áll rendelkezésre, amely a Polgármesteri Hivatal honlapjáról letölthető (Beiskolázási támogatás kérelem), továbbá a Szociális Osztályon (1042 Budapest, Király u. 12-14.) beszerezhető. A kérelem benyújtásának módját és a csatolandó dokumentumokat részletesen tartalmazza a nyomtatvány tájékoztatója.

A teljes – hiánytalanul benyújtott – kérelem a benyújtást követően 8 napon belül elbírálásra kerül és a támogatást az arra jogosultak a határozat véglegessé válását követő folyósítás alkalmával postai úton vagy folyószámlára utalással kapják meg.

Megosztás.
Megszakítás