vasárnap, február 25

Újraindul a személyes ügyfélfogadás a Hivatalban

Pinterest LinkedIn Tumblr +

2021. június 1-től ügyfélfogadási időben ismét lehet személyesen is ügyet intézni a Polgármesteri Hivatalban.

Újraindul a személyes ügyfélfogadás a Hivatalban

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2021. június 1-től ügyfélfogadási időben ismét lehet személyesen – előre egyeztetett időpont nélkül – is ügyet intézni a Polgármesteri Hivatalban.

 

A koronavírus járvány elleni hatékony védekezés érdekében a személyes ügyfélfogadás csak szabályos – szájat és orrot eltakaró – maszkhasználat mellett történhet, és a Polgármesteri Hivatal épületeibe csak maszkban engedélyezett a belépés. Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a belépés során továbbra is testhőmérséklet mérés történik, és kérjük Önöket, hogy belépés előtt a kihelyezett kézfertőtlenítőt szíveskedjenek használni!

 

Általános Ügyfélfogadási idő

Hétfő Szerda Péntek
14:00-18:00 10:00-17:00 8:00-12:30

Ügyfélszolgálatok:

  • Anyakönyvi eljárást igénylő ügyben továbbra is kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy előzetes telefonos időpont egyeztetést követően – elsősorban újpesti lakosok – keressék fel személyesen az Anyakönyvi Csoport munkatársait, lehetőség szerint kísérő személy nélkül.

Anyakönyvi Csoport elérhetősége: 231-31-23, vagy 231-31-19, anyakonyv@ujpest.hu

 

Az előzetesen igényelt anyakönyvi kivonatok, – amennyiben az ügyfél nem postai úton történő továbbítást kért – a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (1042 Budapest IV., István út 15.) minden szerdai napon 10.00 és 16.00 óra között átvehetők.

 

  • A Polgármesteri Hivatal Szociális Osztályának ügyfélszolgálatán (1042 Budapest IV., Király utca 12-14.) az ügyfelek szociális ügyeiket intézhetik.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az ügyfélszolgálati térben egyszerre legfeljebb annyi fő engedhető be, ahány ügyfélszolgálati pult működik.

 

  • A Polgármesteri Hivatal Lakásügyi Osztályán irodánként egyszerre csak egy fő ügyfél tartózkodhat.

 

Szociális Osztály elérhetősége: 231-31-78 szocialis_osztaly@ujpest.hu

Lakásügyi Osztály elérhetősége: 231-31-79 lakas.osztaly@ujpest.hu

 

  • A Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati helyiségében (1042 Budapest IV., István út 15.) az ügyintézőn kívül kizárólag az ügyfél (legfeljebb 2 fő) tartózkodhat.

 

Ügyfélszolgálat elérhetősége: 231-32-35 igazgatasi.oszt@ujpest.hu

Felhívom a figyelmet, hogy a Hivatallal elektronikus kapcsolattartásra és elektronikus ügyintézésre továbbra is lehetőség van a https://ujpest.hu/e-ugyintezes/ weboldalon keresztül, ezért kérjük, hogy lehetőség szerint ezt az ügyintézési formát részesítsék előnyben.

Megértésüket, türelmüket, valamint együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Megosztás.
Megszakítás