csütörtök, október 5

Teljeskörű emlődiagnosztika Szakrendelőnkben

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Teljeskörű emlődiagnosztika Szakrendelőnkben – azok számára, akiknél az itt végzett mammográfia alapján további vizsgálat szükséges

 

Szakrendelőnkben – Újpesten először – teljeskörű emlődiagnosztikára van mód, amivel jelentősen gyorsabbá válik a lehetséges súlyos daganatos betegség felismerése és kezelése. A feltorlódott esetszám miatt jelenleg azok számára tudjuk biztosítani a komplex vizsgálatot, akiknél az intézményünkben végzett mammográfia alapján további vizsgálatok szükségesek.

Hazánkban rendkívül rosszak a halálozási adatok, aminek egyik oka, hogy számos betegséget nem diagnosztizálnak és kezelnek időben. A szűrővizsgálatokon korán felfedezhetők különböző betegségek, többek között az emlődaganat is, ami az egyik leggyakoribb rákbetegség. Az újpesti lakosok egészségének megőrzése, az emlődaganatok szűrésének és korai felismerésének érdekében az elmúlt hónapokban történt jelentős fejlesztések eredményeképp teljeskörű emlődiagnosztikai vizsgálatok végezhetők a Mammográfián. Pácienseinknek a továbbiakban nem szükséges más egészségügyi intézménybe menniük: abban az esetben, ha a mammográfia alapján további vizsgálatok szükségesek, akkor Szakrendelőnkben biztosítjuk a komplex emlővizsgálatot, az esetlegesen szükséges mintavétellel együtt.

Megosztás.
Megszakítás