vasárnap, február 25

Mondja el véleményét Újpest településfejlesztési felülvizsgált dokumentumai elkészített anyagaival kapcsolatban

Pinterest LinkedIn Tumblr +

A dokumentumot 2021. június 15. és július 15. között lehet véleményezni.

Értesítés partnerségi egyeztetésről

Mondja el véleményét Újpest településfejlesztési felülvizsgált dokumentumai elkészített anyagaival kapcsolatban

 

Ezúton értesítem a lakosságot, hogy a 2020. májusi előzetes tájékoztatásban foglaltak szerint Újpestre elkészült a kerület rövid- és középtávú fejlesztési dokumentumának felülvizsgálata. Újpest Integrált Településfejlesztési Stratégája (Újpest ITS 2027) az elkövetkezendő évek fejlesztéseit tartalmazza a hatályos hosszútávú fejlesztési terv, a Településfejlesztési koncepció elhatározásaival összhangban, a megalapozó vizsgálati munkarészek aktualizálásával.

 

A tervezés célja elsősorban a következő hét évre, középtávra meghatározni a kerület fejlesztési irányait, lehetőségeit a változó kerületi, fővárosi, országos és uniós fejlesztéspolitikákhoz igazodva, és a középtávú célok meghatározását követően a hosszútávú fejlesztési koncepcióban szükségessé váló módosítások átvezetése.

 

A véleményeztetésre bocsájtott tervdokumentáció a honlapunkról az alábbi címen érhető el:

https://ujpest.hu/foepiteszi-iroda/#1606389410535-c9e7720e-fe48

 

Értesítjük az érdeklődő újpesti lakosokat, a partnereket, hogy az elkészült, véleményeztetésre bocsájtott fejlesztési dokumentumot 2021. június 15. és július 15. között lehet véleményezni, a rendkívüli vészhelyzetre való tekintettel az előírásoknak megfelelően részben elektronikus formában. Véleményüket, észrevételeiket a foepitesz.iroda@ujpest.hu e-mail, illetve a 1041 Budapest István út 15. Főépítészi Iroda postai címen várjuk.

Az ügyben 2021. július 7-én (szerdán) 16.00 órától a TEAMS felületén online kerül megtartásra a tervismertető fórum, melyre előzetesen a részvételi szándékot írásban a Főépítészi Iroda valamely elérhetőségére kell megküldeni, 2021. július 6. 12:00 óráig. A jelentkezők részére fogjuk megküldeni a fórum elérhetőségének linkjét (ehhez e-mail elérhetőség megküldése feltétlen szükséges).

Megosztás.
Megszakítás