péntek, május 24

Közlemény – Újpest Önkormányzata által szervezett rendezvények pártpolitikai mentességéről!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Minden évben tavasszal indulnak el az Újpest Önkormányzata által szervezett kültéri és beltéri közösségépítő, családi, sport és egyéb rendezvények, illetve az önkormányzat által projekteket záró rendezvények is. Választási kampányidőszak van tudjuk jól. Ám ebben az időszakban is szeretnénk megőrizni az újpestiek, az újpesti családok nyugalmát, szeretnénk, hogy a város rendezvényein az újpestiek családjaik, barátaik és ismerőseik körében békességben kapcsolódhassanak ki.

Ezért kérjük az összes politikai pártot, a politikai pártok jelöltjeit, hogy hagyják meg az újpestieknek és az újpesti családoknak a nyugodt kikapcsolódás lehetőségét ezeken a városi rendezvényeken. Kérjük, hogy ne jelenjenek meg pultokkal, pártokhoz köthető bármilyen politikai szimbólumokkal, marketing fogással, jelmezekkel, szórólapokkal, semmivel.  

Újpest városának rendezvényei nem politikai hadszíntér, hanem az újpestiek számára kellemes kikapcsolódást nyújtó programlehetőségek. Kérjük, hogy ezt minden újpesti politikai párt és jelölt tartsa be, ezzel megtisztelve az Újpesten élőket!

 

 

Újpest Önkormányzata

 

Megosztás.
Megszakítás