Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.02.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9700606 alkalommal 6569450 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpesti siker a gokartvilágdöntőn


Az újpesti Top-Motorsport Egyesület gokartosa, Nagy Sándor eredményesen szerepelt a Rotax Max Challlange Grand Finals versenyen. A fiatal versenyzőt Szép Ferenc csapatvezető, és Szombathelyi Bence versenymérnök kísérte el Portugáliába, akik egész évben együtt dolgoztak a tehetséges sportolóval.Sándor az országos bajnokság junior kategóriájának megnyerésével kvalifikálta magát a világdöntőre. A 72 fős nemzetközi mezőny nagy kihívás elé állította, mivel külföldi vetélytársai rendszeresen vesznek részt a hasonlóan magas színvonalú versenyeken. A magyar fiú ebben az esztendőben hétszer rajtolhatott, a többség húsznál is több hétvégén próbálhatta ki gépét és önmagát.

Sándor a szabadedzések alatt végig gyors volt, de sajnos az időmérőn csak a 41. helyen végzett a sorsolt motorral problémái miatt. A selejtező futamokban érett versenyzéssel, számos előzést bemutatva haladt előre, és összetettben a tizedik helyről várhatta a döntő futamot. Az izgalmas fináléban ötödikként ért célba, amely a magyar csapat legjobb eredményét jelentette. Nagy Sándor portugáliai eredményének valamint az idei évben nyújtott kiemelkedő teljesítményének köszönhetően érdemelte ki az „év gokartversenyzője”-díjat.

Jövőre már feljebb lép egy kategóriát, és a felnőttek között versenyezhet az ifjú titán. A tervek szerint az országos bajnokságban és a vele párhuzamosan haladó Közép- és Kelet-Európa bajnokságban indul.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye