péntek, május 24

A Budapest Közút tájékoztatója

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Burkolatfelújítás kezdődik a Váci út külső szakaszán

Április 15-én nagyfelületű aszfaltozás kezdődik a IV. kerületi Váci út külső részén a Szilas-pataktól északra a Vízművek lakótelep és a Vízművek buszmegállók közötti szakaszon. A kivitelezés ideje alatt reggel kilenc órától várhatóan az esti órákig félpályás útzár lesz, és jelzőlámpás irányítás mellett haladhat a forgalom. Az éjszakai és kora reggeli órákban korlátozás nélkül lehet közlekedni.

A Váci út 450 méteres szakaszán végez a Budapest Közút nagyfelületű aszfaltozást a Vízművek lakótelep és Vízművek buszmegállók között. A munka során mintegy 3400 négyzetméternyi felületen újul meg a burkolat, két rétegben végzünk aszfaltozást és felfestjük a burkolati jeleket. A Vízművek Budapest irányú megállóját teljesen felújítjuk, új peront létesítünk. A munka ideje alatt ideiglenes buszmegálló lesz kialakítva közvetlenül a megújuló megálló mellett.

A kivitelezés várhatóan két héten át fog tartani. Ez idő alatt reggel kilenc órától félpályás útzár lesz a szakaszon az esti órákig, jelzőlámpás irányítás mellett váltakozva haladhat a forgalom. 30 km/h-s sebességkorlátozás lesz érvényben. Az érintett buszjáratok a megszokott útvonalon közlekednek.

Budapest Közút Zrt.

Megosztás.
Megszakítás