Ajánlott videóKörkép -2- (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9803370 alkalommal 6642243 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Gyurta: Nem vagyok megfutamodós fajta!


Az UTE olimpiai bajnoka már mindent megnyert, viszont az előző olimpián és a hazai világbajnokságon magának és a magyar szurkolóknak is csalódást okozott. Gyurta Dániel szerencsére nem akarja befejezni az úszást.Az utóbbi időben többször is cikkeztek arról (legutóbb az egyik bulvár újság), hogy nem kizárt, hogy Gyurta Dániel elköszön a versenyzéstől, befejezi az úszást. Dani a Nemzeti Sportnak azt nyilatkozta, meg sem fordult a fejében a visszavonulás.
– Én nem vagyok megfutamodós fajta! Igen, azt el kell ismernem, hogy sok a feladatom, ez nagy felelősséget jelent – mondta. – Azt is kijelenthetem, hogy a pályafutásom már teljes, én már nem tudok semmi újat megnyerni. Legfeljebb az érmeim számát tudom növelni, ettől függetlenül a hozzáállásom ugyanolyan, mint korábban.
Gyurtának az úszáson kívül is rengeteg a feladata. Tagja a Nemzetközi Olimpiai Bizottság sportolói, valamint sport és aktív társadalom elnevezésű bizottságának, valamit a MOB és a MÚSZ elnökségébe is beválasztották.
– Sok feladatom van, de befejezni nem fogom – jelentette ki. – Minden erőmmel azon vagyok, hogy kijöjjek a hullámvölgyből. Ha még mindig hoznám az eredményeket, akkor a visszavonulásom gondolata senkiben sem merülne fel. Bennem pedig eddig sem merült fel.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye