csütörtök, április 18

Muskátliosztás, LED-izzó osztás, Újpesti Megbecsülés Program: itt vannak az időpontok

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Idén is megtartják a népszerű osztásokat Újpesten. Az önkormányzat elárulta, mikor, hol és mire számíthatnak a helyiek.

Kibővíti idén az Újpesti Megbecsülés Programot Újpest Önkormányzata. Ettől az évtől nemcsak az újpesti nyugdíjasok és nyugdíjszerű ellátásban részesülők kapnak 6000 forintos vásárlási utalványt az önkormányzattól, hanem a gyermeket nevelő újpesti családok is, méghozzá gyermekenként 6000 forintos utalvány jár nekik. Ez azt jelenti, hogy egy gyermek esetén 6000, két gyermek esetén 12000, három gyermek esetén 18000 forintos utalványt vehetnek át és vásárolhatnak le az Újpesti Piacon az érintettek.

Az utalványokat a nyugdíjasok és nyugdíjszerű ellátásban részesülők május 2. és május 10. között, a gyermeket nevelő családok május 21. és május 26. között vehetik át. Bővebb információ április elejétől lesz elérhető Újpest Önkormányzatának hivatalos felületén, az ujpest.hu/megbecsules oldalon.

Muskátliosztást is tartanak, ahogy már megszokhattuk. A cserepes virágokat június 6-án és június 7-én vehetik át az újpestiek a jól ismert és bevált helyszíneken. Idén három tő muskátlit és egy csomag fűszer- vagy virágmagot vehetnek át a helyiek. Részleteket Újpest Önkormányzata májusban tesz közzé.

A szintén sikeres LED-izzó osztást pedig szeptemberben rendezik meg az Újpesti Piacon. A pontos részletekről később nyújt tájékoztatást Újpest Önkormányzata.

ÚN

fotó: Várai Mihál

Megosztás.
Megszakítás