Nem Nagy Dolog! - Újpest Önkormányzata minden eszközzel felveszi a harcot a kutyapiszok ellen. A Nem Nagy Dolog! akcióhoz bárki csatlakozhat és kiveheti részét Újpest tisztaságának megőrzésében. Együtt, a tisztább Újpestért!

Programjaink

Tisztelt Újpesti Kutyabarát!

Újpest Önkormányzatának fontos célja, hogy a város utcái, parkjai, játszóterei tiszták, kutyapiszok-mentesek legyenek. A kutyapiszok összeszedése nem csak köztisztasági kérdés. Ahogy otthoni környezetünket rendben tartjuk, ugyanúgy kell felelősséget viselnünk közösségi területeink iránt is. A közterületeken hagyott szemét nem csak, hogy szabálysértés, de ellentmond az együttélés legalapvetőbb szabályainak. A város vezetése számos intézkedéssel támogatja azokat a kutyabarátokat, akik tekintettel vannak az újpesti közösség minden tagjára.

Amit mi tudunk megtenni:

Ami Önökön múlik:

Minden újpesti polgár nevében köszönöm, hogy felszedi kutyája után a kutyapiszkot.

Együtt, a tisztább Újpestért!

Rádi Attila, városüzemeltetési, környezetvédelmi és informatikai alpolgármester
Rádi Attila
alpolgármester

Regisztráljon ingyenes kutyapiszokzacskó készletért!


Újpest városvezetése számos intézkedéssel támogatja azokat a kutyabarátokat, akik tekintettel vannak az újpesti közösség minden tagjára. A regisztrációs űrlap kitöltése után felvesszük Önnel a kapcsolatot és eljuttatjuk az ingyenes kutyapiszokzacskó készletet.

Regisztrálok!

Jó tudni!

Kapcsolat

Térképek

Térképek

Hírek

A tisztaság fél egészség

A környezet tisztán tartásával megelőzhetők a fertőzések és számos megbetegedés. Ahogy otthon többnyire a háziasszonyokra, közterületen a közösségre hárul a higiénia megőrzésének feladata. Tovább

Videók

Nem nagy dolog! a Bőröndös utcában

Nem nagy dolog! a Bőröndös utcában

Képek

Kutyulás az Aradi oviban

Kutyulás az Aradi oviban Kutyulás az Aradi oviban Kutyulás az Aradi oviban Kutyulás az Aradi oviban

Kutyanévnapok

Bankó, Borda, Casanova, Néró.

Támogatóink

Ajánlott újpesti oldalak