Nem Nagy Dolog! - Újpest Önkormányzata minden eszközzel felveszi a harcot a kutyapiszok ellen. A Nem Nagy Dolog! akcióhoz bárki csatlakozhat és kiveheti részét Újpest tisztaságának megőrzésében. Együtt, a tisztább Újpestért!

Programjaink

Regisztráció

Regisztráljon ingyenes kutyapiszokzacskó készletért! Újpest városvezetése számos intézkedéssel támogatja azokat a kutyabarátokat, akik tekintettel vannak az újpesti közösség minden tagjára. A regisztrációs űrlap kitöltése után felvesszük Önnel a kapcsolatot és eljuttatjuk az ingyenes kutyapiszokzacskó készletet. A regisztráción újpesti bejelentett lakcímmel rendelkezők vehetnek részt. Minden mező kitöltése kötelező.

Vezetéknév, keresztnév  
Irányítószám Budapest 
Közterület neve és jellege  
Házszám, emelet, ajtó   
E-mail 
Telefon 
Kutyája neve 
A kutyájában van chip? 
Név- és lakcímadatom megadásával kifejezem, hogy részt kívánok venni az akcióban. Személyes adataim közlésével és jelen nyilatkozat elküldésével hozzájárulok, hogy a közölt személyes adataimat az Újpesti Sajtó Kft. további kapcsolattartás, véleménykérés, tájékoztatás céljából, az adatkezeléshez tett hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezelje. A személyes adatok helyesbítését, törlését, zárolását az adatkezelőhöz eljuttatott nyilatkozatommal bármikor kezdeményezhetem. Adatkezelési Nyilvántartási Azonosító: 04096-0001.

Elküldöm