Legfrissebb Archívum
Jön, jön, jön!
Találkozzunk többször 2018-ban is
Egyre több az olyan reggel, amikor induláskor nem az esernyő, hanem a napszemüveg után kutatunk. Napról napra tovább van világos, és szívesebben vagyunk a szabadban. Szélsebesen közeleg a tavasz. Pár hét és elkezdődnek városunk szabadtéri rendezvényei is. Szinte minden hétvégén lesz alkalom a találkozásra.
Hétvégén újra havazás várható

Vasárnapra virradóan általában -7, -13 fok valószínű, de a vastag hóval borított, gyengén felhős, szélvédett tájakon ekkor már -15 fok alá hűlhet a levegő.
Értékes olajok a konyhában

Manapság elvesztettük azt a képességünket, hogy a hasznos és káros zsiradékot megkülönböztessük, holott óriási különbség van köztük, és ez az egészségi állapotunkat is befolyásolja.

Ajánlott videóKörkép -2- (2018.02.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9705522 alkalommal 6572733 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Hirdetmény a 2018. évi országgyűlési választásokkal kapcsolatos határidőkről

Tisztelt Újpesti Választópolgárok!

A Köztársasági Elnök 2/2018.(I.11.) KE határozatában az országgyűlési képviselők 2018. évi általános választásának időpontját 2018. április 8. napjára tűzte ki.

A választópolgárokat a Nemzeti Választási Iroda értesítő megküldésével tájékoztatja a szavazóköri névjegyzékbe vételéről 2018. február 19-ig.
  1. A szavazás napján külföldön tartózkodó, de magyarországi lakcímmel rendelkező választópolgárok a külképviseleti névjegyzékbe való felvételt a választási iroda vezetőjétől 2018. március 31-én 16.00 óráig kérhetik személyesen, ajánlott levélben, a www.valasztas.hu honlapon, vagy ügyfélkapus regisztráció esetén a www.magyarorszag.hu honlapon. A kérelemnyomtatvány igényelhető a Választási Irodán.
  2. Az átjelentkezésre irányuló kérelemnek legkésőbb 2018. április 6-án 16.00 óráig kell megérkeznie a helyi választási irodához. Az átjelentkezés személyesen, ajánlott levélben, a www.valasztas.hu honlapon, vagy ügyfélkapus regisztráció esetén a www.magyarorszag.hu honlapon. A kérelemnyomtatvány igényelhető a Választási Irodán.
  3. A mozgóurna iránti kérelemnek legkésőbb 2018. április 6-án 16.00 óráig kell megérkeznie a helyi választási irodához, vagy 2018. április 8-án, legkésőbb 15.00 óráig kell megérkeznie a szavazatszámláló bizottsághoz.
  4. A fogyatékossággal élő választópolgár kérheti Braille-írással készült értesítő megküldését, könnyített formában megírt tájékoztató anyag megküldését, Braille-írással ellátott szavazósablon alkalmazását a szavazóhelyiségben és a mozgóurnás szavazás során, valamint akadálymentes szavazóhelyiség alkalmazását. A kérelmet 2018. április 6-án 16.00 óráig kell benyújtani a Választási Irodához.
  5. A választópolgár kérheti, hogy a központi névjegyzéken kerüljön feltüntetésre nemzetiségének megnevezése, és azt, hogy az országgyűlési választáson is nemzetiségi választópolgárként kíván szavazni. Az erre vonatkozó nyilatkozatot legkésőbb 2018. március 23-án 16.00 óráig kell benyújtani.

A választással kapcsolatos további információk megtalálhatók a www.ujpest.hu OGY Választás 2018. cím alatt, valamint a www.valasztas.hu oldalon.

Budapest, 2018. január 12.

dr. Tahon Róbert sk.
Választási Iroda Vezetője

Letölthető dokumentum:Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye