Tavaszi operett

Az előző évekhez hasonlóan Újpest Önkormányzata idén is ajándék színházi előadásra hívja az újpesti szépkorúakat. A meghívó levélben érkezik!

Tavaszi operett  kép

Idén a Bob Herceg című kétfelvonásos operettet tekinthetik meg az érdeklődők Bozsó József rendezésében. A darabban közreműködik majd a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar.

A program természetesen idén is ingyenes. Az előadás március 24-én, a Vasas Jégcentrumban lesz, 15 órai kezdettel. A helyeket 13.30-tól lehet elfoglalni. A Jégpcentrum címe: IV., Homoktövis u. 1. (Homoktövis u. - Külső Szilágyi út sarok).

Az előadásra szóló meghívó POSTÁN érkezik majd. A belépéshez a meghívóra VAGY a lakcímkártyára lesz szükség. A meghívóval egy másik levelet is kapnak az újpesti szépkorúak, amelyben az idei tartósélelmiszer-osztásról tájékozódhatnak. 

A darabról

„Londonban, hej, van számos utca…” – és ezeket az utcákat járja éjjelente álruhában, mandolinját pengetve György herceg, az angol trón várományosa. Szerelme a szegény, de annál gyönyörűbb Annie, és az utca népe csak Bobnak szólítja. Az anyakirálynő már kiszemelte György számára a leendő arát az udvarban – Annie kezére pedig a bugyuta borbély ácsingózik. „Te más világban, én más világban” – szárnyal a szomorú dallam Huszka Jenő operettjében, s mire a függöny legördül, kiderül legyőzi-e a rangkülönbséget a „minden akadályt legyőző szerelem”?