MKvKÉSZ lakossági véleményeztetés

Értesítjük Önöket, hogy a megváltozott építésügyi, terület- és településrendezési valamint településképi törvényi és jogszabályi környezethez igazítva elkészült a Megyer kertváros városrész Kerületi Építési Szabályzata (Budapest IV. kerület Újpest, Szilas-patak – Baross utca – Fóti út – Váci út által határolt terület KÉSZ) véleményeztetési anyaga, mely elektronikusan Újpest Önkormányzat honlapján, az alábbi linken elérhető:

MKvKÉSZ lakossági véleményeztetés kép

www.ujpest.hu/hivatal_iroda/182/105https://www.ujpest.hu/galeria/File/foepiteszi_iroda/folyamatban_levo_telepulesrendezesi_eszkozok.pdf

Ezúton hívjuk meg az érdeklődő újpesti lakosokat, a véleményeztetésbe bejelentkezett partnereket, valamint az Újpesti Tervtanács tagjait 2018. január 16-án (kedd) 17.00 órától a Budapest IV. kerület Újpest Önkormányzat Hivatali épülete (1041 Budapest, István út 14. I. emeleti házasságkötő teremben) megtartandó tervismertető fórumra (tervezett időtartam 1,5 óra). A tervismertető indító fórum célja a megjelentekkel az elkészült javaslatok ismertetése, valamint az azokkal kapcsolatos észrevételeinek megismerése.

Kérjük, hogy amennyiben Ön/Önök is fontosnak tartják, a közösség igényeit, akkor ismerjék meg az elkészült, véleményeztetésre bocsájtott anyagokban foglaltakat, és küldjék meg azzal kapcsolatos közösségi javaslataikat, észrevételeiket az alábbi címek bármelyikére, 2018. január 31-ig:

E-mail: foepitesz.iroda@ujpest.hu

postacím, illetve személyesen: 1041 Budapest István út 15. Főépítészi Iroda.
A véleményeztetéssel és a jóváhagyással kapcsolatos bővebb információkat, aktuális érdekességeket Főépítészi Iroda honlapján a http://www.ujpest.hu/hivatal_iroda/182/105 linken olvashat a jövőben.