Tájékoztató Dél-Újpest KÉSZ tervindításról

Ezúton is értesítjük Önöket, hogy a megváltozott építésügyi, terület- és településrendezési valamint településképi törvényi és jogszabályi környezethez igazítva készül a Dél-Újpest Kerületi Építési Szabályzat (KÉSZ) Budapest IV. kerület, Elem u. – Tél u. – Pozsonyi u. – vasútvonal (XIII. kerület határa) – XV. kerület közigazgatási határa (MÁV 70. és 71 vasútvonal) által határolt területre vonatkozóan.

Tájékoztató Dél-Újpest KÉSZ tervindításról kép

A tervezéssel kapcsolatos további információk elektronikusan Újpest Önkormányzat honlapján, az alábbi linken elérhetők:

https://www.ujpest.hu/galeria/File/foepiteszi_iroda/folyamatban_levo_telepulesrendezesi_eszkozok.pdf

Kérjük, hogy amennyiben Ön/Önök is fontosnak tartják, a közösség igényeit, akkor ismerjék meg az elkészült, véleményeztetésre bocsájtott anyagokban foglaltakat, és küldjék meg azzal kapcsolatos közösségi javaslataikat, észrevételeiket az alábbi címek bármelyikére, 2018. január 20-ig:

E-mail: foepitesz.iroda@ujpest.hu postacím, illetve személyesen: 1041 Budapest István út 15. Főépítészi Iroda.

Továbbá ezúton hívjuk meg az érdeklődő újpesti lakosokat, a véleményeztetésbe bejelentkezett partnereket, valamint az Újpesti Tervtanács tagjait 2018. január 8-án (hétfőn) 17.00 órától a Budapest IV. kerület Újpest Önkormányzat Hivatali épülete (1041 Budapest, István út 15.) 3. emeleti tárgyaló teremben megtartandó tervindító fórumra (tervezett időtartam 1 óra).

A véleményeztetéssel és a jóváhagyással kapcsolatos bővebb információkat, aktuális érdekességeket Főépítészi Iroda honlapján a https://www.ujpest.hu/hivatal_iroda/182/105 linken olvashat a jövőben.