Integrált sportverseny a Bródyban

Az Újpesti Általános Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény (EGYMI) szervezésében idén is megrendezték az integrált sportversenyt. A hagyományteremtő rendezvény azzal a küldetéssel jött létre, hogy megmutassa, a sportban (is) képesek vagyunk a közös munkára.

Integrált sportverseny a Bródyban kép

A november 20-án rendezett sportdélutánnak az Újpesti Bródy Imre Gimnázium és Általános Iskola tornaterme adott otthont. A házigazda intézmény a termet biztosította, és nem csupán a közelsége miatt esett rá a választás: a Bródyban ígéretes sporttehetségek is tanulnak.

Több fellépő is emelte az esemény színvonalát, a jelen lévők láthattak többek között egy izgalmas rúdtáncot, a Spartan Race egyik versenyzőjét, aki egy kiselőadást tartott, majd bemelegítésre, mozgásra invitálta a gyerekeket, majd egy tánccsapat is bemutatkozott. Ezután következett a vetélkedő, amelyen 6 csapat mérhette össze erejét. Az integrált versenyen nem az időbeli gyorsaságot díjazták, hanem az együttműködést, a sportszerűséget és persze az eredményességet figyelték.

M.G.