Sportparti fergeteges sikerrel

Több ezren látogattak ki szeptember utolsó napján az UTE Atlétikai Stadionjába, és több mint nyolcvan csapat indult a főzőversenyen, hogy elkészítsék a legjobb ételt nyúlhúsból.

Sportparti fergeteges sikerrel kép

A hagyományos Őszi Sportpartit szeptember 30-án, szombaton rendezte meg az Újpesti Önkormányzat az Újpesti Torna Egylet Szilágyi úti Atlétikai Stadionjában.

A programok sorát reggel háromnegyed kilenckor Simon Szimonetta nyitotta, boost training foglalkozása sokakat megmozgatott. Aztán ki-ki a pontgyűjtő verseny helyszíneire, a kreatív kézműves foglalkoztatóhoz, a gyerekjátszóhoz, a táncosok bemutatóira vagy a sportpályák valamelyikére igyekezett. Sokan pedig mindjárt a kondérok és bográcsok mellé, mert kilenctől már a főzőverseny is elindult.

Több mint nyolcvan csapat nevezett be, hogy számot adjon főzőtudományáról, melyikük tudja a legízletesebb ételt elkészíteni nyúlhúsból. Az értő zsűri délutánra hozta meg döntését, és addigra kiderült az is, hogy mely csapatok nyerték a kispályás labdarúgó és parkröplabda tornákat is.

A kispályás labdarúgó torna végeredménye

1. Tibi Team
2. NA FC
3. UMSZKI Retró


A parkröplabda torna végeredménye

1. IV. Kerületi Falomb
2. Lajhárok
3. Szűcs Sándor Általános Iskola


A főzőverseny végeredménye

Intézmény kategória

1. Óriás Mérőkanál
2. Lázár Ervin Általános Iskola harmadik évfolyam
3. Lázár Ervin Általános Iskola hatodik évfolyam

Különdíjasok:
Lázár Ervin Általános Iskola negyedik évfolyam
IV. Kerületi Rendőrkapitányság Pityke csapata
Laci Bácsi Konyhája

Civil kategória

1. Siklósi és Csapata
2. Proxy
3. UTE Hoki 2006

Különdíjasok:
Cimbik
Bodó