Hamarosan Szüreti Mulatság!

Még szinte fel sem ocsúdtunk Újpest szülinapi bulijából, máris a következő közös programra készülhetünk. Szeptember 23-án újra vár mindenkit a Szüreti Mulatság a Szent István téren.

Hamarosan Szüreti Mulatság! kép

A színpadi programok sorát 11 órakor a Bem Néptáncegyüttes hangulatos produkciója nyitja meg, majd 13 órától a Gördülő Tánccsoport következik. A délután folytatásában továbbra is a táncé lesz a főszerep. Színpadra lépnek a Salsa Mojito Tánciskola és a Bolero Balett növendékei. 14.30-tól a Netz Produkció következik, majd a BlackTime NewPest HipHop Tánciskola. Az esti buli előtt még a gyerekek (és persze a gyereklelkű felnőttek) szórakozhatnak jót egy gólyalábas bohócműsoron. 18 órától a Magashegyi Underground lép színpadra, 20 órától pedig az Irie Maffia csinál hatalmas bulit. 
Egyéb programok:
10.00-18.00 Kézműves-foglalkozás
10.00-18.00 Tarzan™ Park játéktára
14.00-18.00 Szüreti játszató szőlővel, préssel, musttal
10.00-18.00 MagicBox játéktára

Szüreti játszó szőlővel és musttal
A Merende műhely a szüreti rituális népszokásokat felelevenítve gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt látványos foglalkoztatóval készül. 14 és 18 óra között megismerkedhetünk a szőlő feldolgozásával, a prés működésével és a kukoricamorzsolással is. Emellett az ősz jellegzetes alapanyagait felhasználva kézműves-foglalkozással is várják látogatóikat.