Értesítés szúnyoggyérítésről

Július 10-én és 11-én végeznek szúnyoggyérítést.

Értesítés szúnyoggyérítésről kép

Földi és légi biológiai módszerekkel, valamint földi és légi kémiai módszerekkel a szakértők által meghatározott területeken szúnyoggyérítés munkálatait végzik szakértők Budapest területén.

Az irtás során felhasznált szer kizárólag a csípőszúnyog lárvákat pusztítja el, a szer a környezetre nincs káros hatással.

A földi irtás során felhasznált készítmények: Coratrin, Mosquitox Fog. A légi kémiai kezelés során CORATRIN, AQUA K-OTHRIN, illetve MOSQUITOX 1 ULV Forte készítmények kerülnek felhasználásra. A készítmény kijuttatott formájában kizárólag rovarokra van káros hatással, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes és a környezetet sem károsítja.

A légi kémiai védekezés 2017. július 10-én a napnyugtát megelőző időszakban. Tartaléknapok: 2017. július 11-12. A légi kémiai irtások az esti napnyugtát megelőző időszakban történnek.

A földi kémiai védekezés 2017. július 11-én a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre. Tartaléknapok: 2017. július 12-13. A földi kémiai irtások a napnyugta utáni időszakban történnek.