Borban az igazság

Találkozzunk minden nap!

Sorozatunkban olyan vállalkozásokat mutatunk be, amelyek csatlakoztak az ÚjpestKártya-programhoz. Folyamatos kedvezményekkel várják a kártyatulajdonosokat, tovább öregbítve az újpesti közösségépítés jó hírét.

Borban az igazság kép

Minőségi fehér és vörös borok közvetlenül a termelőktől. Ez minden borimádó álma. Ha még kedvező áron is van, sőt a közelben, az pedig már maga a mennyország. A Szent István tér 17. szám alatt bizony minden feltétel teljesül. Ráadásul ÚjpestKártyával 5% kedvezmény is jár. A vállalkozásról Vincze Tibor tulajdonossal beszélgettünk.

Mit lehet tudni a vállalkozásról? Mióta létezik és mi a fő profilja?
A vállalkozás már 2010 óta létezik, azóta folyamatosan bővítjük és alakítjuk a kínálatot. A minőségi, termelőktől beszerzett borok mellett szivarok és dohányáruk forgalmazásával foglalkozunk.

Honnan jött az ötlet, hogy Újpest-Központban kellene egy ilyen üzlet?
Magam is nagyon szeretem a borokat. Ez a hivatásom. Éveken keresztül a Gundel étterem borszakértője voltam, elvégeztem a francia sommelier iskola tanfolyamát, és számos borversenyen vettem részt. Úgy gondoltam, jó lenne ízlésemet és szakmai tudásomat az újpesti borkedvelőknek felajánlani.

Milyen borokat kínálnak?
Magyarország kiemelt borvidékeiről, közvetlenül a termelőktől kínálunk borokat, nagyobb és normál kiszerelésben is. Szekszárdi, villányi, tokaji, badacsonyi, alföldi és apátsági borok töltik be az üzletet.

Miért csatlakoztak az ÚjpestKártya-programhoz?
Sokan ismerik az üzletet, de egy vállalkozást sosem ismerhetnek elegen. A vásárlókörünk bővítése és az újpestiekkel való kölcsönös együttműködés volt a fő cél.

Vállalkozóként mit gondol erről a programról?
Nagyszerű. Nagyon sajnálom, hogy nem én találtam ki.
DV.