Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2017.10.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9215040 alkalommal 6215390 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Gyurta: Nem vagyok megfutamodós fajta!

Az UTE olimpiai bajnoka már mindent megnyert, viszont az előző olimpián és a hazai világbajnokságon magának és a magyar szurkolóknak is csalódást okozott. Gyurta Dániel szerencsére nem akarja befejezni az úszást.

Zsivótzky Gyula nevét viseli a kisbolygó

Zsivótzky Gyuláról, az UTE tíz esztendeje elhunyt olimpiai bajnok kalapácsvetőjéről, a Nemzet Sportolójáról neveztek el egy kisbolygót a napokban.

Rendessy Eszter kivette a részét a sikerből

Letarolta a világot a kajak-kenu Olimpiai Reménységek Versenyén a 15-17 éves versenyzőkből álló magyar válogatott. A mieink a 200 méteres döntők során 10 arany-, 1 ezüst- és 7 bronzérmet szereztek, a három nap alatt pedig összesen 30 aranyéremig jutottak és 66 érmet gyűjtöttek.

Argentin válogatott játékosokkal erősített a röplabdacsapat

Augusztus utolsó napjaiban vált hivatalossá, hogy Horatio Bastit vezetőedző után két újabb argentin játékossal bővül az UTE csapata. Lila-fehérben folytatja pályafutását Camila Hiruela és Priscila Bosio, akikkel a tréner még júliusban, Horvátországban találkozott személyesen is.

Biatovszki Mira bronzérmes a siketlimpián

Biatovszki Mira, az UTE versenyzője negyedik siketlimpiai érmét szerezte, a 2017-es törökországi versenyen. A 10 méteres 40 lövéses számban végzett a harmadik helyen.

Érmes helyeken végeztek az újpestiek a kajak-kenu világbajnokságon

Öt arany és tíz érem volt a magyar termés a racicei kajak-kenu vb-n. Az újpesti sportolók is több érmet szereztek.

Újpest díszpolgárai is aláírták a tiltakozó levelet

Újpest számos díszpolgára nyílt levélben tiltakozik az Újpest FC címerének megváltoztatása ellen.

Aranyérem Fanni jutalma

Kreiss Fanni a negyeddöntőben vívta a legnehezebb asszóját a Tajvanon zajló Universiadén. Miután a francia Jubenot ellen hátrányból fordítva 15:14-re nyert, az elődöntőben és a döntőben már könnyedén diadalmaskodott az UTE tőrözője.

Négy aranyat lapátoltak össze

A magyar kajak-kenu válogatott minden idők egyik legjobb szereplését produkálva 10 arany-, 3 ezüst- és 3 bronzéremmel zárta Plovdivban a felnőtt Európa-bajnokságot. Nagy öröm, hogy két újpesti versenyző, Lucz Dóra (K4 200, K-1 200) és Tótka Sándor (K2 500, K4 500) kétszer is a dobogó legfelsőbb fokára állhatott.

Szem előtt a világbajnokság

Az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok Berki Krisztián az őszi szezon legrangosabb versenyére, a montreali világbajnokságra készül. A tréningezés mellett EYOF-nagyköveti feladatokat is ellátott Győrben, az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok