Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.01.12.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9548403 alkalommal 6460114 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta
Hírrovatok

Helyi hír
Sport

Hírek

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább

Visszavonult az olimpiai bajnok

Amint azt az ÚKTV korábbi adásában már jelezte Dombi Rudolf, nagy változást hoz az életében a 2018-as esztendő. Akkor még nem árulta el, hogy milyen meglepetéssel rukkol elő, de a beszélgetés alatt érezni lehetett, hogy nagy bejelentésre készül.

Péni István lesz a 2018-as ifjúsági olimpia magyar csapatának mentora

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság a honlapján nyilvánosságra hozta a jövő évi, Buenos Aires-i, 3. Nyári Ifjúsági Olimpiai Játékok fiatal nagyköveteinek, mentorainak listáját. Ezzel együtt a NOB levélben értesítette a Magyar Olimpiai Bizottságot, hogy a magyar ifjúsági olimpiai csapat mellett a tisztet a riói olimpikon, nanjingi ifjúsági olimpiai aranyérmes sportlövő Péni István tölti be, aki a delegáció tagjaként utazhat ki az argentin fővárosban rendezendő játékokra.

Ivett győzelemmel tért vissza

Augusztusi lábközépcsonttörését követő első versenyén, a Tüskecsarnokban rendezett Mikulás Kupán győzelemmel tért vissza Tóth Ivett műkorcsolyázó.

Kapás Boglárka: Újra magamra találtam!

Gőzerővel készül a rövidpályás úszó Európa-bajnokságra Kapás Boglárka. Az UTE versenyzője a novemberi világkupa-sorozat kapcsán körbeutazta Ázsiát, Pekingben, Szingapúrban és Tokióban is rajtkőre állt, végül összesítésben a 16. helyen zárta a 2017-es sorozatot.

Újpesti siker a gokartvilágdöntőn

Az újpesti Top-Motorsport Egyesület gokartosa, Nagy Sándor eredményesen szerepelt a Rotax Max Challlange Grand Finals versenyen. A fiatal versenyzőt Szép Ferenc csapatvezető, és Szombathelyi Bence versenymérnök kísérte el Portugáliába, akik egész évben együtt dolgoztak a tehetséges sportolóval.

Alpolgármesteri látogatás a Madárfészekben

2014 januárjában nyitotta meg kapuit Újpesten, a Halassy Olivér Sportcsarnokban a Madárfészek Ökölvívó Akadémia, melynek elsődleges célja a honi ökölvívó-utánpótlás nevelése. A sportcsarnok egyes részei az Erdei Zsolt világbajnok nevével fémjelzett akadémia igényei alapján lettek kialakítva.

Banait megoperálták

Amíg a lila-fehérek labdarúgói az elmúlt szombati bajnoki mérkőzésre, a Honvéd elleni találkozóra készültek, Banai Dávid kapusnak szörnyű fájdalmakat kellett átélnie. A tehetséges hálóőr a meccs reggelén nem tudott kikelni az ágyból, annyira rosszul érezte magát. A csapatorvos azonnal az Uzsoki utcai kórházba vitette, ahol kiderült, el kell távolítani a lépét.

Krajnyák-aranyak Rómából

Krajnyák Zsuzsanna az UTE kerekesszékes vívója két aranyérmet nyert a római vívó-világbajnokságon. Párbajtőrben, majd később a tőr egyéni eredményhirdetése után is a dobogó legfelső fokán fogadhatta a gratulációkat.

Rangadó vár a hokisokra

A múlt heti, válogatott szünetet követően ismét pályára lép az UTE jégkorongcsapata a Megyeri úti Jégcsarnokban. Pénteken rangadóra kerül sor az Erste Ligában, a lilák az egyik nagy mumusukat, a MAC csapatát fogadják.

Péni vezeti a világranglistát

Az indiai felnőtt világkupadöntőn aratott sikere után az UTE sportlövője, Péni István a felnőtt sportlövő-világranglista élére állt. Most, levezetésképpen, kisebb nemzetközi versenyeken indul, ahol új dolgokat próbál ki, teszteléseket végez.

[1 - 10] [11 - 20] [21 - 30] [31 - 40] [41 - 50] tovább


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok