Ajánlott videóKörkép extra (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9825578 alkalommal 6656896 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Mostantól Balázskának segíthetünk a Cseritivel


Az újpesti Cseriti immáron 5 éve nyújt segítséget. Legutóbb Bianka műtétjéért fogtunk össze, ami sikerrel valósult meg, időben. Most ismerjék meg azt a kisfiút, akinél az idő szintén kulcsfontosságú. Nem mindegy, mikor kap segítséget.Címkék:
Cseriti
Lénárt Balázska jelenleg csak másfél éves, de már túl van egy kemoterápiás kezeléssorozaton. Három hónapos korában daganatot találtak a jobb mellékveséjén. A kisfiú, betegsége ellenére, ugyanolyan kedves és vidám, mint egészséges társai. Ebben nagy szerepe van szüleinek, akik csupa mosollyal és szeretettel veszik őt körbe. Balázska anyukája, Lénárt Szilvia lapunknak elmondta:

– Amikor megtudtuk a rossz hírt, elhatároztuk, minden időnket a kórházban töltjük. Mivel a kisfiunkat nem tudták műteni, kemoterápiás kezelésekre vittük. Az állapota április óta stagnál, és még mindig kérdéses, megműtik-e. A daganat rossz helyen van, rengeteg főér veszi körbe, így elég kockázatos lenne az operáció. Jelenleg várunk.

A kisfiú betegsége következtében előfordul a hirtelen láz és rosszullét. Ilyenkor fontos lenne, hogy azonnal be lehessen ültetni őt egy autóba és bárhonnan, bármikor kórházba lehessen szállítani. Lénárt Csaba, a kisfiú édesapja hozzátette:

– Ha valami gond van, nekünk egyből kórházba kell vele sietni. Ehhez egy olyan autóra lenne szükségünk, amivel gond nélkül meg tudjuk oldani a szállítást. És ami indul is, ha kell, biztonságosan odajuttat minket az ellátásra.

Ez tehát Lénárt Balázska története. Ha pedig mi, újpestiek összefogunk, semmi sem lehetetlen! Csupán a számunkra már feleslegessé vált műanyag kupakokat kell összegyűjtenünk, és elvinni bármely Cseriti-gyűjtőpontra. Az összegyűjtött palacktetőkből befolyt összegből pedig reméljük, megoldódhat Balázska szállíttatása. A gyűjtőpontok listáját, ahová a PET-palackok kupakjait várjuk, megtalálhatják az ujpest.hu oldalon. Segítsünk ismét együtt!

Rácz Zsuzsanna


Közeleg a szeretet ünnepe!

Az ötéves Újpesti Cseriti visszahozza az adakozás nemes hagyományát a mindennapi életünkbe. A hivatalos segítségen túl szeretné a legnehezebb körülmények között élő újpesti gyermekek mindennapjait boldogabbá tenni. A tárgyi adományokon, a céges élményajándékokon, a kupakgyűjtésen túl, továbbra is köszönettel fogadja a banki átutalással történő pénzadományokat! Az összegyűlt pénzösszeggel a rászoruló gyermekek karácsonyát teheti szebbé, valamint szabadidős és kulturális programjait segítheti Ön is! Számítunk az összetartó, lokálpatrióta újpesti közösség tagjaira és várjuk támogatásukat!

Az Újpesti Cseriti számlaszáma: 12010422–00208592–04500005Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye