Ajánlott videóNői szakasz (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967930 alkalommal 6763130 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Könyveivel segített a nagypapa


Nóri már a harmadik gyermek, akinek az Újpesti Cseriti szervezésében a város apraja-nagyja segít műanyag kupakok gyűjtésével. A kupakgyűjtés idei célja Nóri mozgásterápiájának finanszírozása és egy olyan laptop vásárlása, amely segíti a tizenkét éves, nehéz sorsú kislányt a tanulásban.Címkék:
Cseriti
Az Újpesti Karácsonyi Vásárban, a Cseriti Háznál Nóri nagypapája, Dr. Bodnár László könyvei árusításával segített be az akcióba. A sokoldalú író, tanár bejárta szinte az egész világot, Ausztráliától Ázsiáig, és a legtöbb élményét papírra is vetette. Írt könyvet különböző vidékek bortermeléséről, nemzeti parkokról, turizmusról is. De legtöbb kötetének témája a Kárpát-medence. A történelmi Magyarország összes borvidékétől kezdve, a térség házassági szokásain át, sok mindent megírt már tágabb pátriánkról. Dr. Bodnár László szombat délután a Cseriti Háznál árulta és dedikálta a könyveit és a bevételt természetesen unokája kezelésére fordítja.
 Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye