Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968793 alkalommal 6763733 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újpesti gyerekeknek énekelt Caramel


Jelenés, Vízió, Szállok a dallal… Caramel legsikeresebb dalait hallhatta ötszáz újpesti gyermek, az Újpesti Cseriti jóvoltából.Címkék:
Cseriti
Újpest Önkormányzatának jótékonysági szervezete minden év decemberében ünnepi koncertre hívja a hátrányos helyzetű gyermekeket. Ezúttal a tíz évvel ezelőtti Megasztár nyertese, Caramel érkezett az Ady Endre Művelődési Ház színpadára. A gyerekek nagy szeretettel fogadták, és végigénekelték a negyvenperces minikoncertet.
– Ma délelőtt tudtam meg, hogy jöhetek, és nagyon örültem – mesélte a koncert előtt a hatodik osztályos Lili a Homoktövis Általános Iskolából. – A Lélekdonor a kedvenc számom, és alig várom, hogy énekelhessem.

A műsor végén minden gyermek apró ajándékcsomagot kapott, amelyben egy lila-fehér bögre és édesség volt.

D.V.

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye