Ajánlott videóKörkép -2- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9822759 alkalommal 6654823 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

A Cseriti újabb támogatói


Újpest Önkormányzatának jótékonysági szervezete az Újpesti Cseriti, célja, hogy az újpesti közösség összetartozását elmélyítse, és megerősítse az egymásra való odafigyelést. Ehhez a küldetéshez csatlakozott most a Központ Bisztró, valamint a Kakukk Vendéglő is.Címkék:
Cseriti
Már náluk is lehet pénzadományokkal segíteni a nehéz sorsú újpesti gyerekeknek. A Központ Bisztró ügyvezetője, Galajda Péter elmondta:

– A karácsony közeledtével sokat gondolkodtunk azon, hogy a lehetőségek közül mivel segítsük az adománygyűjtést. Számos egyéb adománygyűjtési lehetőséget is mérlegeltünk, végül a Cseriti mellett döntöttünk. Már korábban is hallottunk róla, és végül az Újpesti Karácsonyi Vásárban felvettük velük a kapcsolatot. Első pillanattól nagyon szimpatikusak voltak, és rögtön meg is egyeztünk. Körülbelül egy hete tettük ki a gyűjtődobozukat, a visszajelzések pedig pozitívak, így továbbra is nyitottak vagyunk arra, hogy ünnepek után is folytassuk az együttműködést. Az étteremben a gyűjtődoboz jól látható helyen, a pulton található. De egyéb módját is kitaláltuk, hogy felhívjuk a figyelmet az adományozásra. Az asztalon elhelyezett kínálókártyákkal például, ezeken minden információ megtalálható. Diszkrét, de mindenkihez eljut.Hasonló kártyával a Kakukk Vendéglő asztalain is találkozhatunk. Alberti Ferenc tulajdonos szerint náluk még nem annyira elterjedt a vendégek körében ez a lehetőség, de bíznak abban, hogy ez idővel változni fog, hiszen még csak pár napja helyezték ki gyűjtőládájukat. Mint mondta, ők is nyitottak arra, hogy az ünnepek után is együttműködjenek a Cseritivel. Ezenfelül egy extra felajánlást is tettek.

– A Kakukk Vendéglő ugyanannyi összeggel támogatja a Cseritit, mint amennyit vendégei összegyűjtenek. Így megduplázzuk a nálunk befolyt összeget – árulta el a tulajdonos.

Természetesen örömmel fogadjuk más intézmények, vendéglátó helyek és szervezetek csatlakozását is!Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye