Ajánlott videóKörkép extra (2018.04.13)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967916 alkalommal 6763124 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Ápoltság és jótékonyság


Sorozatunkban olyan vállalkozásokat, szervezeteket mutatunk be, amelyek segítik az Újpesti Cseriti kupakgyűjtési akcióját.Címkék:
Cseriti
Kupakgyűjtés
A Rózsa utca 20/B alatt található Dark Sun Szolárium és Műköröm Stúdió tavaly csatlakozott az Újpesti Cseriti kupakgyűjtő akciójához, amikor Marcinak gyűltek a kupakok.

– Egyszer egy vendégem vetette fel az ötletet, hogy legyünk mi is a kupakgyűjtő pontok egyike, mert ezzel nagyon sokat segíthetünk. Természetesen azonnal csatlakoztunk – meséli Tímár Károlyné Andi, az üzlet vezetője. – Azóta zsákszámra gyűlnek a kupakok az üzletben, már minden vendég és a környező házak lakói is megszokták, hogy a szolárium várja a kupakokat. Egy háztartásban több gyűlik ezekből össze, mint gondolnánk. A vizesüvegek, a tejes- és üdítősdobozok teteje mind-mind egy apró lépés a beteg gyerekek gyógyulása felé – mondja Andi.

A kupakokkal idén a tizenkét éves mozgáskorlátozott kislányt, Nórit segíthetik az újpestiek az önkormányzat jótékonysági szervezetén keresztül.

D.V.


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye