Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9799408 alkalommal 6639130 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Nagyobb személyliftek az SZTK-ban


Ismét használhatók a személyliftek a Görgey Úti Szakorvosi Rendelőintézetben. A korábbi négyszemélyes felvonókat nagyobbra cserélték, ajtajukat kiszélesítették, így már kerekes székkel is igénybe vehetők.Címkék:
SZTK
Nagy István alpolgármester lapunknak azt mondta, szeptember utolsó napjaitól működnek a személyliftek, amelyeket nagyobbra cserélt az önkormányzat.

- Az új személyliftek nyolcszemélyesek, illetve 630 kilogramm teherbírásúak, ajtajuk pedig tíz centivel szélesebb, mint a régi felvonóké - sorolja a kedvező változásokat Nagy István alpolgármester, aki hozzáteszi: a kezelőpaneleket Braille-írással is ellátták, így megfelelnek az akadálymentesség előírásainak.

Az új kabinoknak azonban nem ez az összes előnye: a kiszélesített ajtók lehetővé teszik azt is, hogy a liftet kerekes székesek is igénybe vegyék. Nagy István végül egyúttal arra is felhívta a fi gyelmet, hogy az aknaajtók elé a korábbi balesetveszélyes linóleum helyett csúszásgátló burkolatot helyeztek el. A tartósságra is ügyelnek: a liftajtók éleit rozsdamentes takaróléccel látták el, amely az állagmegóvást szolgálja. A beruházást huszonhétmillió forintból valósította meg az önkormányzat.

MOAKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye