Ajánlott videóKörkép -3- (2018.01.12.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9538904 alkalommal 6453531 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Ahol a segítő szemlélet természetes

Kupakgyűjtő pontok


Sorozatunkban olyan vállalkozásokat, szervezeteket mutatunk be, amelyek segítik az Újpesti Cseriti kupakgyűjtési akcióját.Címkék:
Cseriti
Kupakgyűjtés
Nem Nagy Dolog!
Az Árpád út 90–92. szám alatt működő Árpád ABC két évvel ezelőtt kapcsolódott be az újpesti önkormányzat jótékonysági szervezetének segítésébe. Kocsi Zoltán tulajdonos lapunknak azt mondta, számukra fontos az elkötelezettség, segítségnyújtás, ezért dolgozóik és vásárlóik egyaránt hozzák a PET-tetőket. Hozzátette: fontosnak tartják az állatvédelmet is, egy állatvédő szervezet tevékenységét támogatva a szalámivégeket és a hentesáru-nyesedéket külön gyűjtik, amivel a négylábúak élelmezéséhez járulnak hozzá. Ugyancsak a segítő szellemiség jele, hogy az Állatvédelmi Járőrszolgálat akciójához kapcsolódva friss vizet helyeztek ki a bejáratnál az állatok számára.

MOA
 Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok