Ajánlott videóKörkép -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968788 alkalommal 6763731 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Gyerekektől gyerekeknek


A Megyeri Úti Általános Iskola színi társulatának évadzáró produkcióját, A dzsungel könyvét ajánlotta fel az Újpesti Cseritinek. Az iskola növendékei nagy örömmel valósították meg az ötletet, hogy előadásuk megismétlésével varázsoljanak mosolyt az Újpesti Cseriti által segített gyerekek arcára.Címkék:
Cseriti
Mindenki ismeri a farkasok közt felnövő kisfiú, Maugli és társai  Balu, Ká vagy Bagira történetét, így nem is csoda, hogy május 29-én délután valóságos gyerek sereg érkezett az Ifjúsági Ház színháztermébe, nagy izgalmak közepette várva a közkedvelt történetből született  remek előadást. 

- Már tizenöt éve, minden tavasszal van egy nagyszabású, évadzáró előadásunk Májusi Móka Megyeren címmel. Körülbelül 150 diákunk vesz részt ebben a produkcióban, és nagyon örülünk, hogy fellépésükkel hozzájárulhattunk az Újpesti Cseriti munkájához és egy szép délutánt tölthetek el a gyerekek – mondta Hamzáné Szita Ilona az iskola igazgatója.

D.V.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye