Ajánlott videóHelyi érték -Helytörténetek- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9825571 alkalommal 6656891 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Látásvizsgálat támogatás

Szemrevaló


A Családi Napon a Játszóház melletti sátorban kap helyet a Szemrevaló Optika, amely ingyenes látásvizsgálattal, tanácsadással várja a felnőtt családtagokat: a szülőket, nagyszülőket. Az Újpesti Cseriti tevékenységéhez kapcsolódva ezen a napon ingyenes szemüvegkerettel ajándékozzák meg az önkormányzat jótékonysági szervezetét.Címkék:
Cseriti
– Újpestiek vagyunk, számunkra a gyerekek, a család fontos tényező, és arra gondoltunk, hogy az önkormányzat egyik legnépszerűbb rendezvényét, a Családi Napot felajánlásunkkal támogatjuk. Szakértelmünk mellett olyan műszerezettséggel rendelkezünk, amellyel üzleten kívüli helyszínen, kitelepülve is tudunk dolgozni. Az ingyenes vizsgálatot azoknak is ajánljuk, akik eddig még nem szorultak látáskorrekcióra, de várjuk a szemüvegeseket is. Felajánlásunkkal természetesen üzletünket is szeretnénk népszerűsíteni, de nyomtatott szórólapok helyett a bemutatkozásnak inkább ezt a személyes módját választottuk. Szeretettel várjuk a családokat – mondja Turi Szabolcs tulajdonos, az üzlet vezetője.

Jótékonysági szemüvegkeret-vásár a Családi Napon!

Az Újpesti Cseriti legújabb támogatója, a Szemrevaló Optika több száz márkás, divatos szemüvegkeretet kínál kedvezményes áron az Újpesti Családi Napon. Ezenfelül ingyenes látásszűréssel, computeres szemvizsgálattal várják az érdeklődőket. Az ár olyannyira kedvezményes, hogy a keretért cserébe mindenki annyit ad a Cseriti dobozába, amennyit gondol, és amennyivel segíteni szeretné a nehéz sorsú újpesti gyerekeket. A cég további felajánlása azoknak szól, akik az akcióban választanak maguknak keretet, nekik ugyanis kedvezményt biztosítanak a lencse árából is.
Részletekért keresse a Szemrevaló Optika sátrát: május 24., Újpesti Családi Nap, víztorony.


Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye