Ajánlott videó...Ahogy történt (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968786 alkalommal 6763730 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Jó ügy mellé állnak

Kupakgyűjtő pontok


Sorozatunkban olyan vállalkozásokat, szervezeteket mutatunk be, amelyek segítik az Újpesti Cseriti kupakgyűjtési akcióját.Címkék:
Cseriti
A Manó Módi másfél éve nyitott meg a Lakkozó utcában, ahol a babaruhától a kisiskolások méretéig kínálnak gyermekruházatot. Nevük ismerősen cseng nemcsak a Káposztásmegyeren élőknek, de Újpest-szerte is, hiszen megnyitása óta a gyermekruhaüzlet minden kezdeményezésben benne van, amely helyieket fog össze.

Elsők között csatlakoztak az önkormányzat jótékonysági szervezetének kupakgyűjtő akciójához, és azóta is viszi hozzájuk a műanyag lezárókat, tejes-, ásványvizes, mosószeres kupakokat gyerekektől kezdve a nyugdíjasokig mindenki, sőt még az üzlettulajdonosok családtagjai is.

- Van, aki a kezdetektől ide hozza a kupakot, de egyre többen fedezik fel a gyűjtőedényt, amely az üzlet előtt várja az adományokat. Nagyon lelkes mindenki, nem is csoda: jó cél mellé szívesen állnak az emberek. Mi is igyekszünk minden pozitív kezdeményezéshez csatlakozni. Az Újpest Kártya-programba is beszálltunk, már rögtön az elején - mondja Buzás Petra üzlettulajdonos. Viszszatérve a kupakokra, hozzáteszi: - Csak kis idő és megszokás kérdése, hogy ne a szemétbe dobjuk, hanem külön gyűjtsük a műanyag tetőket. Ez igazán apróság, és segítünk vele gyerekeken, családokon, ez a lényeg - hangsúlyozza.

G.R.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye