Ajánlott videóKulturkáló (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9822760 alkalommal 6654823 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Jótékony bábprodukció


Az Újpesten is közkedvelt Majorka Színház társulata egy bábprodukciós előadást ajánlott fel ingyenesen az Újpesti Cseritinek, így április 14-én kora délután kétszáz alsós diák A malacon nyert királylány című előadást tekinthette meg az Ifjúsági Házban. Az élményajándék célba talált, a lurkók nagyon élvezték az előadást.Címkék:
Cseriti
– Mi is itt lakunk Újpesten, én fontosnak érezzük , hogy segítsünk másokon és támogassuk a várost. Sajnos a mai világban inkább a problémákon való zsörtölődés a megszokott, pedig előrébb lennénk, ha mindenki a saját erejéből segítene másokon – mesélik felajánlásukról a Majorka Színház vezetői, Táncsits Maja és Tapolcsányi András.

Ez az előadás ingyenes volt, de nem hála nélküli. A negyvenperces műsor után a gyerekek tárt karokkal szaladtak Majához, hogy egy-egy öleléssel megköszönjék az élményt és a vidám délutánt.

D.V.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye