Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968797 alkalommal 6763737 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kupakgyűjtő pontok

Játék és jótékonyság


Sorozatunkban olyan vállalkozásokat mutatunk be, amelyek segítik az Újpesti Cseriti kupakgyűjtési akcióját. Elsőként Szombati Erzsébet, a Maki Játszóház tulajdonosa beszél arról, miért is csatlakoztak a jótékonysági akcióhoz.Címkék:
Cseriti
Kupakgyűjtés

- A Maki Játszóház életében megnyitásunk óta fontos szerepet játszik a jótékonyság. Az Újpesti Cseriti minden hónapban nálunk tartja több kisgyermek születésnapját, amelyre a Vadgesztenye cukrászda meglepetés tortával készül. Emellett újabb lehetőséggel szeretnénk a családokat segíteni és a kupakgyűjtést is ösztönözni – mondja a játszóház tulajdonosa.

–Március 1-jétől azoknak az újpesti gyermekeknek, akik száz kupakot hoznak magukkal, és szüleik fél órára befi zetik őket a játszóházba, egy teljes óra felhőtlen játékot nyújtunk. Reméljük, hogy ezzel sokaknak kedvet csinálunk, és csatlakoznak a gyűjtéshez – beszél felajánlásukról Szombati Erzsébet.

Mint ismert, a kupakokkal idén a tizenkét éves Nórit, a mozgáskorlátozott kislányt segíthetik az újpestiek. Az összegyűjtött kupakokból befolyó összegből mozgását javító terápiáit és a tanulását segítő új laptop vásárlását segíti az Újpesti Cseriti. (További kupakgyűjtő pontok: www.ujpest.hu)
G.R.
fotó: Várai Mihály

A Maki Játszóház címe: IV., Attila u. 156-158. 
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye