Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968800 alkalommal 6763738 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Újabb szülinaposok a Maki Játszóházban


Csütörtök délután újabb csoport születésnapos kisgyereket és barátaikat látta vendégül az Újpesti Cseriti, támogatói segítségével. A Maki Játszóházban ezúttal is felhőtlen mókával telt el a délután.Címkék:
Cseriti
Az Újpesti Cseriti felé tett felajánlásnak köszönhetően az év minden hónapján öt hátrányos helyzetű szülinapos gyermek és vendégeik ünnepelhetik meg együtt a jeles dátumot a Maki Játszóház és a Vadgesztenye Cukrászda közös programjában.

Februárban született kisiskolások csoportja érkezett ezen a délutánon is az újpesti gyerekek egyik kedvenc találkozóhelyére, a Maki játszóházba, egy-egy barátjuk kíséretében.

A gyerekek ezúttal is másfél órát tölthetnek el közös, önfeledt játékkal. Az ünnepség végén az ünnepeltek és barátaik a Játszóház pár nappal ezelőtti születésnapjára a Vadgesztenye Cukrászda által kreált legújabb Maki tortát is megkóstolhatták, amelynek komoly sikere volt a gyereksereg körében.

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye