Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9824170 alkalommal 6655786 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Sóterápián a rászoruló gyerekek


Kedd délután a Szigeti József utcai Általános Iskola kisdiákjai vehettek részt a Sóbarlang jótékony hatású terápiáján az Újpesti Cseriti felé tett felajánlásának köszönhetően.Címkék:
Cseriti
A rászoruló gyermekek húszfős csoportja ezúttal is egy órát tölthetett a Leiningen utcai családi házban létrehozott gyógyhatású hely két termében. A „szigetis” lurkók nagyon élvezték a kifejezetten gyerekek számára berendezett „homokozót”, de a nagyobbaknak létrehozott pihenőszobát is.

Pár perc játék után, ahogy megmozdult a homok, már érezhető is volt a levegőben a finom, szálló só, amelynek belégzése nagyon hasznos egészségügyi szempontból. A gyerekek pedig csak lapátolták, talicskázták a pozitív egészségügyi hatásáról közismert anyagot.

A sópára ugyanis nem csak tisztítja a légutakat, hanem egyúttal regenerálja a szervezetet, míg az átvilágított kristálysó, amely a helyiség falát borítja, nyugtató, stresszoldó kicsinek és nagynak.

A jótékony sorozat folytatódik: hétről-hétre újabb iskolás csoportok érkezhetnek majd a Sóbarlangba terápiára az Újpesti Cseriti szervezésében.

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye