Ajánlott videóHelyi érték -Természetbarát- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968805 alkalommal 6763743 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Jótékony sóterápia


Az Újpesti Cseritinek tett felajánlásnak köszönhetően a Sóbarlang ezentúl heti rendszerességgel nyújtja a terápia jótékony hatásait rászoruló gyermekeknek. Első alkalommal a Bajza József Általános Iskola diákjai közül kaptak többen meghívást a Leiningen utcai különleges helyre.Címkék:
Cseriti

Kedd délután a Bajza József Általános Iskola számos kisdiákja látogatott a Leiningen utcai családi házban található Sóbarlangba, ahonnan – ahogy szlogenjük is ígéri – „a legtöbb betegség fejvesztve menekül”. A hagyományteremtő programban ezentúl alkalmanként húsz rászoruló kisgyermek látogat majd el az önkormányzat jótékonysági szervezete, az Újpesti Cseriti szervezésében a különleges helyre.

A kisdiákok gyorsan birtokba vették a Sóbarlang két kellemes hangulatú termét. Volt, aki a felnőttszoba nyugágyaiban pihent, más a sóhomokozóban lapátolt, de olyan vendég  is akadt, aki csendben rajzolgatott a gyereksarokban. Akármelyik elfoglaltságot választották, ez az egy óra biztosan jót tett a szervezetüknek.

A só egészségügyi hatása ugyanis ma már közismert: a különleges kristálysópára tisztítja a légutakat, regenerálja a szervezetet, a só által kibocsátott negatív ionok tisztítják a levegőt, az átvilágított kristálysó pedig stresszoldó és nyugtató színterápiás hatású.

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye