Ajánlott videóKörkép extra (2018.04.13)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967269 alkalommal 6762691 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Hét közül a legjobb


Hét újpesti iskola 3-4. osztályosainak versenyét nyerte meg a Szűcs Sándor Általános Iskola a Szent István téri korcsolyapályán. Az önkormányzat által szervezett II. korcsoportos verseny dobogósai értékes ajándékokat nyertek, amelyeket Wintermantel Zsolt adott át.Címkék:
Wintermantel Zsolt
A polgármester még a nyeremények átadása előtt felidézte: a valódi jégpálya igazi telitalálat volt, várakozáson felüli az érdeklődés iránta, vannak, akik itt tanulnak meg korcsolyázni.

- Ami a versenyt illeti a legsportosabb város címhez méltóan meg kell mutatnunk, hogy az év bármely napján le tudunk tenni valamit az asztalra.
A páros szlalommal, labdavezetéssel színesített versenyt az Újpesti Szűcs Sándor Általános Iskola diákjai nyerték, a dobogós helyezettek díjait – érmeket, serleget, értékes sportszereket – Wintermantel Zsolt adta át. A jelmezes versenyt február 8-án rendezik meg.Ismert: Újpest nyerte meg a tavalyi évben a Kihívás Napját a 70 ezres lélekszám feletti települések kategóriájában, ezzel elnyerve a legsportosabb város címét. Városunkban a sportolási  lehetőségek bővítését jelentik az átadott műfüves pályák, a felújított Szilágyi úti Atlétikai Stadion, a Szilas Parkban felépült sípálya és a nemrég átadott Halassy Olivér Sportközpont - Városi Uszoda. Újpest Önkormányzata a Sportos Újpest jegyében 2013-ban vonzó szabadidős- programokat szervezett. A rendezvények célja az egészséges életmódra való nevelés, a közösségi kapcsolatok erősítése, a szabadidő hasznos eltöltése.


MOA


A helyezettek:
1. Újpesti Szűcs Sándor Általános Iskola
2. Homoktövis Általános Iskola
3. Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium
4. Angol Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskola
5. Újpesti Bajza József Általános Iskola
6. Halassy Olivér Német Nyelvet Emelt Szinten Oktató Általános Iskola
7. Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye