Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967269 alkalommal 6762691 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Mindig Újpest, örök Újpest


A világ különböző pontjain élő UTE drukkerek éneklik el a "Mindig Újpest, örök Újpest" című dalt, amelynek felvételét a Szent István téren, a gyönyörű városházánk előtt rögzítették a film készítői.Címkék:
Wintermantel Zsolt

Az óriás énekkart az újpesti iskolák diákjaiból verbuválták, megerősítve Wintermantel Zsolt polgármesterrel, dr. Hollósi Antal országgyűlési képviselővel vagy éppen Tahon Róbert jegyzővel.

Érdekesség, hogy a nóta első sorát Kanadából, a másodikat Olaszországból kapják meg a készítők. A dicséretre méltó kezdeményezés helyszínei többek között Kanada, Olaszország, Felvidék, Ausztria, Ausztrália,a hazai városok közül például Baja is megtalálható. A szervezők tervei szerint még több külföldi és hazai város UTE érzelmű szurkolóit is szeretnék megszólaltatni.

A videó elsősorban webes felhasználásra kerül, mellyel népszerűsítik az UTE-t az UTE Baráti Kört a várost, további cél, hogy egyfajta közösségépítésre buzdítsa az Újpest szurkolókat.

(G)
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye