Ajánlott videó...Ahogy történt (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967930 alkalommal 6763130 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Adomány a legrászorulóbbaknak


Négygyermekes család karácsonyát tette könnyebbé a Cseriti egy újpesti vállalkozás segítségével. A cég egy fenyőfát ajánlott fel, az egyik legrászorulóbb család kaphatott meg december 20-án.Címkék:
Cseriti
Karácsonyi Vásár
A jótékonykodás eszméje nem áll távol az újpestiektől. Az önkormányzat jóvoltából létrejött Cseriti mindig különös figyelemmel fordult a nehéz körülmények között élő emberek felé és az elmúlt években számos programmal szerzett örömöt az Újpesten élő szűkölködő családoknak, gyermekeknek. A szervezet karácsony alkalmával is szép és követendő példát mutat. Ennek jeles bizonyítéka az is, hogy az egyik újpesti vállalkozás egy két és fél méteres fenyőfát ajánlott fel a legrászorulóbbak részére. Négy gyermek és anyukájuk díszítheti fel a fát karácsonykor, melyet az Újpesti Cseriti vitt el, játékokból álló ajándékcsomagjaival együtt a Nyár utcában lakó kis családhoz, ahol nem csak fának, a játékoknak is nagyon örültek a gyerekek, a 8 éves kislány, a 7 éves ikrek és egy 4 éves kisfiú.

MOA
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye