Ajánlott videóKörkép -3- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968803 alkalommal 6763741 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Király Linda és Viktor karácsonyra


Az Újpesti Cseriti karácsonyi ünnepsorozatának részeként ötszáz gyermek vendégeskedhetett kedden az Ady Endre Művelődési Házban, ahol ezúttal a Király testvérek, Linda és Viktor léptek fel. Az ünnepség végén a Cseriti és támogatóinak ajándékait vehették át a rászoruló gyermekek.Címkék:
Cseriti

Az Újpesti Cseriti egyórás, színes karácsonyváró műsorral lepett meg újabb ötszáz újpesti iskolást, akiket az önkormányzat jótékonysági szervezete hívott meg az Ady Endre Művelődési Házba december 17-én délutánra. A nehéz sorsú gyermekekhez Király Linda és Viktor, az ismert énekes testvérpár érkezett ünnepi slágerekkel és legismertebb szerzeményeikkel.

A karácsonyi dalok között felcsendült a Santa Calus is coming to town és a Csendes éj. Viktortól a Solo-t, a minden rekordot megdöntő legutóbbi Fire-t, Lindától legkorábbi slágerét, a Szerelem utolsó vérig című film zenéjét, a slágerlistás Can’t let go-t hallhatták a gyerekek, de előadták az Eurovíziós dalversenyre két évvel benevezett közös nótájukat is. Karácsonyi ajándékként Király Viktor legújabb szerzeményét is bemutatta a fiataloknak, akik cserébe lelkesen énekelték együtt az ismert testvérpárral. A legügyesebben, leghangosabban éneklők között kézzel készített szaloncukrot osztogattak szét.

A műsor zárásaként a gyerekek ajándékcsomagot vehettek át az Újpesti Cseriti ajándékaként, amelyben egy divatos, „Újpest” hímzéssel ellátott sapka és édesség volt.

A rendezvény támogatója a Coats Hungary és a Madi Nyomdaipari Kft. volt. A koncert szervezését és lebonyolítását a független gyermekvédelmi felelősök és az újpesti iskolák pedagógusai is segítették.

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye