Ajánlott videóHelyi érték (2018.01.12.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9535061 alkalommal 6450868 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Játéktengerben úsztak a kicsik


Mikulás napjára meglepetéssel készült az Újpesti Cseriti, az önkormányzat jótékonysági szervezete. Plüssállatokkal megpakolt zsákokkal kopogtatott be három gyermekintézmény, a Lakkozó Óvoda, az Ambrus Óvoda és az Aradi Bölcsőde ajtaján.Címkék:
Cseriti
Karácsonyi Vásár
A lurkók nagy örömmel fogadták az ajándékokat, szebbnél szebb plüssmacik, kacsák, lovacskák, cicák, teknősök, majmocskák, sőt babák kerültek elő a zsákokból. Az apróságok mindjárt magukhoz ölelték a kedves figurákat, a bölcsisek szinte úsztak a játéktengerben.

Az Újpesti Cseriti által gyűjtött használt, de jó állapotban lévő és átmosott figurák mindig nagy örömet szereznek, hiszen a gyermekek számára a játék az igazi ajándék, ebből soha nem elég óvodában, bölcsődében sem.

Az önkormányzat jótékonysági szervezete az idei ünnepekre is meglepetésajándékokat csomagol a nehéz sorsú gyermekeknek is. A szervezet önkéntesei az Újpesti Karácsonyi Vásár Szent István téri 9-es faházában a hétvégi nagyszínpadi programok idején személyesen is sok szeretettel várják az adományozókat. Kézzel festett karácsonyfadíszekkel köszönik meg a támogatást.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok