Ajánlott videóKörkép -4- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968776 alkalommal 6763722 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Madár is gyűjti a kupakokat


Már csak 860 kg kupakra van szükség ahhoz, hogy összegyűljön a célként kitűzött 500 ezer forint, amellyel Marci egy esztendei kezelését biztosítja az Újpesti Cseriti.Címkék:
Cseriti
Kupakgyűjtés
A napokban közel 2000 kg kupak érkezett a csömöri műanyag-feldolgozó üzembe, így eddig összesen 435 965 Ft-ot gyűjtött össze (nemcsak) Újpest!
Az Erdei Zsolt nevével fémjelzett Madárfészek Ökölvívó Akadémia a Halassy Olivér Sportközpontban kapott helyet, ahol kezdetek óta folyamatos a kupakgyűjtés.

Az ökölvívónak nagyon megtetszett a Cseriti kezdeményezése, hiszen ő is szívügyének érzi a fogyatékkal élő gyermekek segítését. Továbbra is köszönettel fogadják az összegyűjtött kupakokat, immár a Madárfészek Ökölvívó Akadémia Halassy Olivér Sportközpont Sportcsarnokában (1045 Budapest, Pozsonyi u. 4/C).

Várjuk kupakadományaikat a 29 gyűjtőpont bármelyikén!

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye