Ajánlott videóZenéről zenére Újpesten (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9968743 alkalommal 6763706 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Élményajándék

Újabb kétszázötven iskolás az Aquaworldben


Kétszázötven felső tagozatos iskolás gyereket fogadott szerda délelőtt az Aquaworld élményfürdő. A nehéz sorsú iskolások többsége korábban csak szintén jótékonysági felajánlásnak köszönhetően járt a vízi birodalomban.Címkék:
Cseriti
– Egyszer már jártam itt, tetszett a fürdő, így nagyon megörültem, amikor kiderült, hogy a Cseriti meghívására újra eljöhetek – mondja Dalma, az újpesti Lázár Ervin Általános Iskola hetedikes tanulója. – A legklasszabb a négyméteres medencébe ugrálás volt korábban, azt most is ki fogom próbálni a barátaimmal – teszi hozzá csillogó szemmel a kislány.

A kétszázötven gyerek szinte egy pillanat alatt eltűnik a különböző medencékben, ugrálnak, pancsolnak, sikongatnak. Az egyik fiú épp kifelé tart a közeli medencéből, amikor megszólítjuk.

– Egyformán szeretem a mély és a hullámmedencét, a sok csúszdát. Nagyon jó dolgok vannak az Aquaworldben! Hatan vagyunk barátok, és ma itt vagyunk mindannyian. Még több óra hosszat lehetünk itt, végig fogunk próbálni mindent velük – mondja a szintén hetedikes Ádám.

Az önkormányzat nehéz sorsú gyerekeket támogató jótékonysági szervezete, az Újpesti Cseriti tavalyi év végi ünnepségén ötszáz gyereknek ajánlott fel ingyenes belépőt az Aquaworld élményfürdő. A felajánlott élményajándék egy részét tavasszal használhatták fel a kevésbé tehetős újpesti családokból származó iskolások, a többit pedig most vehette igénybe kétszázötven gyermek.

G.R.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye