Ajánlott videóKörkép -1- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9825576 alkalommal 6656896 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kilencvennyolc kg kupakot gyűjtöttek az ovisok


A Dalos Ovi már a kezdetekkor csatlakozott az Újpesti Cseriti kezdeményezéséhez, amellyel fogyatékkal élő gyermekek helyzetén igyekeznek javítani. Az ovisok Imikét is több kilogramm műanyag kupakkal segítették hozzá a járássegítő géphez, és most a Marci állapotán javító kezelések támogatását is ugyanolyan fontosnak tartják.Címkék:
Cseriti
A „Gyűjtsük össze Újpest összes kupakját!” akció meghirdetésekor az óvoda vezetői egy cicás dobozt vásároltak, amelybe azóta is „etesd meg a cicát” jelmondattal gyűjtik a sok-sok műanyag kupakot. A mostani 98 kilogrammal már 3 mázsa körüli az a mennyiség, amit a Dalos Oviba járó gyerekek családjukkal együtt gyűjtöttek.

Az óvoda dolgozói hírlevélen keresztül minden hónapban értesítik a szülőket a „cicaetetésről”, amely olyannyira népszerű lett, hogy sok anyuka és apuka már a munkahelyén is gyűjti a kupakokat.

Természetesen a kicsik is tudják, hogy milyen értékesek ezek a kupakok, hiszen más gyerekeken segíthetnek velük.

„A kedvenc kakaómról vettem le a kupakot, hogy segítsek egy beteg kisgyereken”– válaszolta kérdésünkre Peti.

Az Újpesti Cseriti ezúton is köszönetet mond a szorgos gyerekeknek és a kezdeményezést támogató szülőknek, valamint minden újpestinek, aki egyetlen kupakkal is hozzájárul Marci kezeléséhez.
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye