Ajánlott videóZenéről zenére Újpesten (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967923 alkalommal 6763127 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Zajlik a szüreti mulatság az Ugró Gyula soron


Sokan látogattak el már eddig is ide az újpestiek közül, hogy kipróbálják a mustkészítést- és kóstolást, részt vegyenek a programokon.Címkék:
Cseriti
A Káposztásmegyeri Egészség- és Sportnap résztvevői is itt folytatják a kikapcsolódást ezen a szép hétvégi napon.  
A jótékonykodás sem maradhat el, az Újpesti Cseriti mozgalom sátrában gyümölccsel, finom süteményekkel kínálják az adakozókat.
Tíz órától késő estig kézműves-foglalkozások és a Magic Box animátorai szórakoztatják a kicsiket, de van számos kiegészítő program – körhinta, pónilovaglás, kisvasút is
18 órától az edelényi Saxon zenekar, a falunapok, szüreti bálok hangulatfelelőse gondoskodik a talp alá valóról. Retroslágereikkel, mulatós nótáikkal, rock and roll dalaikkal ígéretük szerint igazi szüreti báli hangulatot varázsolnak.

Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye