Ajánlott videóKörkép -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9967282 alkalommal 6762700 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Sportkollégium önkormányzati támogatással


Húszfős sportkollégiumot adtak át az UTE sportolói számára közel a városközponthoz július 26-án. Az önkormányzat által biztosított épületet csaknem tízmillió forintból újították fel, a szalagot Wintermantel Zsolt polgármester, Nagy István alpolgármester és Őze István, az UTE klubigazgatója vágta át.Címkék:
Wintermantel Zsolt

Trakperger Árpád, az UTE-labdarúgók szakosztályvezetője az átadáson azt mondta, a sportkollégium nagy dolog a lila-fehér klub életében, a 2-4 ágyas szobákban húsz, elsősorban vidéki sportolót tudnak elszállásolni, akik között nem csak focisták lesznek.

Az épületet csaknem tízmillió forintból újította fel az UTE, a sportolókat többek között külön étkező és internetszoba várja, a folyosó falát pedig a klub nagyjainak portréja és rövid életajza „díszíti”. 

A Berda József utca 48 szám alatt lévő épületet az önkormányzat biztosította a klub számára, amiért a lila-fehérek megjelent képviselői külön köszönetet mondtak. Az újonnan nyílt sportkollégium augusztus 5-én fogadja az első lakókat, sikerét pedig jelzi, hogy jóval többen jelentkeztek a húsz férőhelyre.

kép és szöveg: MOA
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye